Tektronix Phaser 360 printeriukas

Oj kokia egzotika čia. Tikras technologinis stebūklas- colour wax printer. Printeriukas kuris spalvotai spausdina naudodamas išlyditą karštą vašką. Dažai susideda viršuje į printerį kaip kaladėlės ir spausdina.

Spausdinimo greitis labai didelis, kokybė kogero gera. Atspaudas nebijo drėgmes.

Rastame printeryje jau besibaigiantis vaškas… Būtu visai gerai, bet Lietuvoje vienos spalvos rašalo kaladėlė (2 vnt) kainuoja … 547Lt. Kadangi reikia 3 spalvų- 1641Lt. Manau už tokią sumą aš naują spalvotą lazerį galėčiau nupirkti… Aišku, čia Lietuviška kaina… kažkotai Vokietijoje tas pats šūdas kainuoja 105,61 €. Bet vistiek daugoka. Jei nieko geresnio nesugalvosiu, tai prieš sunaikindamas printerį aš jį prišersiu kokiu nors plastelinu… Nebent susimylysiu, ir nupirksiu papildus iš eBay. Ten juodas kainuoja tik 3USD. O spalvotas komplektas apie 30…60 USD.
Phaser Wax printer

4 replies on “Tektronix Phaser 360 printeriukas”

  1. Gavau siuntinuką iš amerikės. Už 52 USD nusipirkau 12 rašalo kaladėlių (su persiuntimu) ir printeris veikia. Skaitliukas rodo apie 68000 kopijų. Ar tai daug, ar mažai aš nežinau. Gerai tik tai, kad printeris su tinklo plokšte ir max RAM kiekiu.

  2. Labai ydomu, megstu egzotika kiek jis kainuotu ir su tuo ebay niekada ten nepirkau nesuprantu kaip ten vyksta prekyba ,ten daug ko yra, pinigus nusiusiu o kur garantija,kad gausiu preke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *