Nauji žaislai

Mūsų žaislų kambarys pasipildė naujais žaisliukais:

Step drills
Laiptuoti grąžtai. Dešinėje du- seniau įsigyti, kairėje nauji.

chainsaw Electrolux partner 401
Lenciūginė piela (grandininis pjūklas)- bus mažiau medžių ūkyje.

Skil 4160
Elektrinis lobzikas (elektrinis siaurapjūklis)- kad lengviau konstruotusi.

Bosh Aquatak 100
Aukšto slėgio plovikas- gal pagaliau nuplausim mašinytę.

5 replies on “Nauji žaislai”

  1. Panaudojau praktikoje visus prietaisus:

    Laiptuotu grąžtu (pačiu storiausiu) dariau skylutę plieninėje elektros paskirstymo spintoje. 2 cm pločio skylė per keliolika sekundžiu. Patiko. Taip pat grežiau skylutes storam trampiam plastike. Skylutė gavo tris kartus greičiau ir kokybiškiau lyginant su paprastu grąžtu. Ir nebuvo galimybės suskaldyti patį plastiką.

    Benzopjūklu supjoviau sausas lentas likusias po stogo remonto. Pjūklo laisvosios eigos sureguliavimas blogas. Tiksliau karburatoriaus- paspaudūs “gazo” mygtuką, pjūklas kartais užgęsta. Bet supjovus kelis bakelius benzino, ši nelaimė palaipsniui nyksta. Matyt variklis “prisidirba” ir įeina į “drbinį režimą”. Labai rija grandinės tepimo tepalą. Vienas užpildymas benzino tolygus vienam tepalo užpildymui.

    Su “lobziku” pjausčiau klijuotę (fanierą)- nelabai patiko jo veikimas. Gal blogi latviški peiliukai. Plastmasę iš LCD monitorių gana sunkiai pjausto (1 cm storio skaidrus termo plastikas), o plonytį akrilą pjauna puikiai. Pjoviau PCB skersai mikroschemas, tai metalo pjūklelis mikliai atšipo.

    Aukšto slėgio aparatas kiek nuvylė- mašinos išorės beveik neplauna. Užtat labai gerai nuplovė variklį ir važiuoklę su visom arkom. Taip pat nupučia samanėles nuo plytelių (biški su pačio plytelėm). Smetoniško namo mūro neplauna. Nuo garažo nuplauna dekoratyvinį tinką. Taip pat gerai valo dažus nuo medinių garažo stogo konstrukcijų- ten buvo naudotas kažkoks fufelinis “penotexas”, tai jį gražiai nuskuta. Bet jei reikėtų nuvalyti visą garažą, tai būtų užsipisimas, o ne darbas.

  2. Tai gi viskas tvarkoje – turi ryti tiek tepalo, jei netingi ir negaila grandinės/plunksnos pabandyk be jo, pamatysi kaip velniškai greit sudils abu;)

  3. “Labai rija grandinės tepimo tepalą. Vienas užpildymas benzino tolygus vienam tepalo užpildymui.”

    gamintojai paskaiciavo ta tepalo naudojima… jie padare taip, kad tepalas issinaudotu tuo paciu metu kaip ir benzinas.. pili benzina ir tuo paciu tepala susipili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *