Fotorinkinys

Berašant šias biokronikas ne kiekviena įdėja išrutuliuojama iki pilnaverčio straipsnio. Dažnai įdėjos generuojamos pagal paprasčiausią fotonuotrauką, daiktą, įvykį ar panašiai. Tačiau ne viskas suveikia, o nuotraukos kaupiasi. Šiaip, kartais tai visai įdomios nuotraukytės. Todėl ir atsirado šis fotorinkinys:

Fotorinkinys
Dvigubas BSOD (Blue Screen Of Death). Paprasčiausiai sena linuxų failų sistemos skaitymo utelė susipjovė su kriptografiniu softu. Ant šio kompo mėlyno vaizdelio nemačiau jau kokius 4 metus…

(bus daugiau)

Fotorinkinys
Mikrojuokai. Seniau, gerais kompiuterijos aušros laikais, mikroschemų kūrėjai jei rasdavo laisvos vietos ant čipo (ir laiko) paišydavo visokias baikes. Internete radaug daug nuotraukyčių. Tačiau šią nuotrauką padariau pats. Taip MIPS procesorius R3000. Fotografija nelabai aiški, tačiau tai Kalifornijos valstijos automobilio registracijos numeris R3010. Net skylutės tvirtinimo varžtams yra. Nereikia užmiršti, kad šis niekalas yra dešimtosios milimetro dalies…

Fotorinkinys
Didysis brolis stebi. Dėl blogėjančios kriminogeninės situacijos, mūsų “kaime” daugėja video kamerų. Čia jos sumontuotos į namelius laukia pakrovimo į dėžutes. Numesta dar viena senoviška kamera. Po truputi kaupiasi keistoki video įrašai: “saliarkos vagimas”, “kiek vitrinių reikia pakeisti vienai lemputei” ir panašiai.

Fotorinkinys
Indukcinio kaitinimo projekto kontrolerio PCB. Mechaninio apdirbimo metu. Redakcija nusprendė, kad ši iliustracija nereikalinga.

Fotorinkinys
Biologinis eksperimentas: ar širšė mato žalią šviesą ir ar širšę galima apakinti. Net ir galingas žalias lazeris visiškai nieko nepadarė šiai gigantiškai širšei. Bent jau aš nieko nepastebėjau.

Fotorinkinys
Seni pentium 4 serijos procesoriai. Nors jie ir veikiantys, tačiau buvo panaudoti ne pagal paskirtį. Paprasčiausiai nulupau varinius dangtelius. Žiauru tikriausiai, bet tai P4 ir Celeronai apie 1700MHz- morališkai pasene.

3 replies on “Fotorinkinys”

  1. aga, jo, moraliskai pasene:)))
    pas mane sukasi p4 2ghz senolis.
    anas dar mate nt burbulo priesausri:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *