Vario kalnas

Ar kas skaitė vaikystėje pasakų rinkinį “Vario kalno valdovė”? Aš tai skaičiau… Todėl negalėjau praeiti pro šalį…


(Didelė fotkė)

Rankose- varinis lietaus latakas. Žmonės kai kur tokiais savo namo lietaus vandenį surenka, o štai tokias atraižas meta lauk. Storokas metalas, spėju apie 1mm storio.


(Didelė fotkė)

Varinė šyna, apie 1 cm storio. Sunkoka šiaip…

10 replies on “Vario kalnas”

  1. Taip, tai vario supirktuvės rušiavimas. Varis rušiuojamas į “degintus, surudijusius laidus”, “vario šliosus”, “Millberry” ir šiaip. Ir tikrai niekas nieko neduoda. Leido biški taip pasifotkinti ir tiek. Netgi neparduoda.

  2. nu tai googlės paklausk 🙂
    “This commodity is traditionally stripped copper wire, clean, untinned, uncoated, unalloyed copper wire and cable. It is to be free of burnt wire which is brittle.”

  3. Po šimts, tokio vario gabalo negalėčiau iš rankų paleist, kol namo neparsineščiau 😀

  4. Reikėjo ta vario gabalą į užantį dėtis ir varyti namo 😀 O nesuprantu, kodėl jie nieko taip parduoti negali, nors gi jų turtas ir tikriausiai registruoja kokiam žiniaraštyje kiek gavo ir panašiai.

  5. Todėl neparduoda, kad tada reikia išrašyti sąskaitas faktūras, kasos pajamų orderius, organizuoti atsakingus žmones, matyt vesti papildomas eilutes į mokesčių deklaracijas, skaičiuoti perlną ir panašiai. O tokiu pirkėjų tikriausiai vienetai atsirastu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *