Klaidos

Visi mes darome klaidas, bet ne visi norime jas pripazinti :)

Visi mes darome klaidas, bet ne visi norime jas pripazinti 🙂

P.s. Levas, nenaudok to pacio slaptazodzio kelis kartus….

15 replies on “Klaidos”

  1. Na ir ką Didysis Hakeri, geriau dabar jautiesi? Pasisekė kaip aklai vištai grūdas ir jau “kaifo” pilnos kelnės. Žmonės kuria, eksperimentuoja, negaili savo laiko ir energijos tos kūrybos rezultatais pasidalinti, o Tu sugebi tik “šikti” kitiems ant galvų. Vaizduoji kietą, bet viduje jauti kad menkysta esi. Tavo “darbeliai” tą ir patvirtina.

  2. vau… medali zmogus dabar turbut tikisi gaut. nes juk jis suzinojes slaptazodi sugebejo juo pasinaudot.
    tikras talentas.

  3. Jeigu atsimenu visos sistemos turi savo prisijungimo logus,ir kiekviena kart prisiloginus uzregistruoja ip adresa tam tikram txt faile arba duombazej.

  4. Tai IP adresas nieko įdomaus nerodo. Visi šitie prisijungimai iš vieno amerikės šilto kaimo eina. Ir šiaip nedidelis čia pasiekimas- nulaužti 6 metų senumo wordpressą. 🙂

  5. “hackeris” paprasciausias looseris: jei jau suzvejojai asilui prieinamu budu slaptazodi, tai reikejo sugalvot ir subtilesni buda apie tai pranest.

    Levui reiketu medali duot uz entuziazma, panasiu blog’u vienetai Lietuvoje.

  6. O aš manau, kad nei jis loozeris nei koks šmūzeris. Labai diplomatiškai pasielgė nepridirbdamas niekšybių, o neskausmingai parašė informacinę žinutę.

  7. Butu cia tikras kenkejas, tai tik zinutes paskelbimu nebutu apsiejes, taip kad nesiputokit tie kurie net sito nesugebetu 😉

  8. O tai gražiausia, dar ginat tą piemenį! Tai gal pasak jo gynėjų svetainių nulaužinėjimas yra sveikintinas dalykas? Taip, žinoma gerai, kad jis ne patologiškas psichinis ligonis ir neištryne/nesujaukė visos duomenų bazės. Bet aukštinti jo sugebėjimus, gali nebent tokie patys lūzeriai, kurie tik tiek ir tesugeba – paskaitinėti saugumo atnaujinimų ataskaitas ir pabandyti patikrinti, o gal ši svetainė dar neatnaujinta, gal dar yra šita saugumo spraga, o paskui didžiuotis – va, nulaužiau! Su tikru profesionalumu tai neturi nieko bendro. Jei esi tikras kompiuterių specialistas ir gerbi savo kolegų darbą, tai apie atrastą saugumo spragą pranešk adminui, o ne svetainės turinį kaitaliok. O jei nagus niežti tik prikiaulinti, tai iki tikro specialisto dar augti ir augti.

  9. Na nulaužė, tai nulaužė, ką jau padarysi 😉 Bent tiek kad neprikiaulino….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *