Kaip Levo auto daužė

Važiavau čia kaiptai šiandien iš darbo Baršausko gatve, sustojau prie Tunelio, Breslaujos ir Žuvinto sankryžos šviesaforo ir staiga buummm. Įvažiavo kažkoks jaunuolis į auto subine. Su mėlyna mašinyte. Tik skysčiai visokiek ištyško. Nu avarija ir tiek. Tačiau prasidėjo nesamonės- jaunuolis pradėjo siūlyti 1000Lt, poto 2000Lt. Atsakiau, kad man neįdomu, pas mane Kasko ir pildom deklaracijas. Tada jis sako darom be policijos, duodu 3000Lt. Tačiau jau tai buvo pernelyg įtartina…

autoavarija

O ir sužalojimai man pasirodo didoki. Todėl nesileisdamas į kalbas skambinu 112, bendruoju pagalbos telefonu. Ten kol atsiliepė, bobikė sako pildykit deklaracijas. Aš sakau, kad klientas itartinas ir nelabai pildo. Sujungė su policija. Jiems vėl aiškinti, pakeliu akis į galinio vaizdo veidrodėli… blia, nėra automobilio. Tai ir policijai pasakiau “blia, pabėgo katik”.
Susidarė didelis kamštis visi aplinkui nervuojasi, nes aš nesitraukiu iš kelio nė per metrą- laukiu policijos. Ir kas durniausia- visiškai neatsimenu automobilio numerio, net markės nežinau. Net spalvą nelabai pasakyčiau, tačiau aplinkui pribyrėję plastiko gabalai rodo, kad tai tamsiai mėlyna…
Policija atvažiavo gal po vos ne valandos. Popierizmą tvarkė antra tiek. Poto važiavau į policiją, ten išrašė pažymas visokias draudimui ir t.t.
O namie parodžiau artimiesiems filmuką:

O poto dašuto peržiūrėti dar kiek daugiau. Ir visoje gatvėje aplenkta buvo tik viena mėlyna mašina- Mazda 323, valstybinis numeris GBC386. Tikriausiai būtent šita mašina ir smeigė subinėn.
Paskambinau policijon, o ten jau nebe CSI… burčina, sako pasikeitė pamaina ir t.t. Teks rytoj iš pat ryto važiuoti su video medžiaga ir savo samprotavimais. Gi gali jie surasti tą automobilį kol dar nesuremontavo…

22 replies on “Kaip Levo auto daužė”

  1. Jei jau 3000Lt siūlo, tai beveik garantuoju, kad be teisių tas vaikinukas buvo, gal dar ir išgėręs šiek tiek… O kad policija nedirba taip, kaip turėtų, tai čia nieko naujo – bananų kraštas…

  2. Taip duoda draudėjai, dar gi internete pasigooglines gali rasti ir atsispausdinti.
    Lygiai taip pat buvo ir man į galą įlėkę, auto buvo pripažinta neremontuotina.

  3. Draudėjai labai nenori padengti išlaidų, kol nesurastas kaltininkas. Panašus atvejis buvo. Gerai, kad liūdininkai faktą patvirtino. Tad tą vaikinuką vistik teks susirasti ?

  4. Na jo, jei policija bus geri gal ir paieškos to automobilio kur nufilmavai. Del pabegimo, tai nebutinai jis nuleke i prieki, tai neaisku ar butum nufilmaves. Pilnai galimas dalykas kad jis sove i Narucio gatve skersom, kad tik tau i akis nelysti.

  5. Kita karta (geriau, kad jo nebutu) taip nejuokauk ir jeigu matai, kad nesamonoses siulo, nepaliesk is akiu. Omnio njusuose analogiska situacija. Neturetum casco, butu beda.

  6. Galiu duoti Levui patarimą, kaip elgtis su policija, kai nenori važiuot ir atsikalbinėja. Reikia paskambint ir sakyt, kad patyriau traumą, skausmai sprando srityje, negaliu nieko pildyt, atlėks greitai ir dar greitąją iškvies. Patikrinta.

  7. Surado sąvininką, savininkas davė valdyti savo vaikui. Vaikas vardu Justinas pats nežino kam davė ir “negalėjo suteikti informacijos kas vairavo”. Aš gavau jo civilka ir man daugiau nieko nereikia- auto iškeliavo į servisą. O Justinas tikriausiai gaus administracinę nuobaudą už “informacijos nepateikimą” ir dar ką nors jam įpaišys. Psichologiškai sprendžiant ir pagal kai kurių asmenų nuomone, vaikinas iš rajoninio miestelio, atvažiavo mokytis Kaunan ir susidėjo su šustriakais kažkokiais. Ir dabar dengia juos. Beja, automobilis nerastas- kadangi jo vertę iki 1000Lt, tai manau jis arba jau supjaustytas arba paskandintas.

    Kėbulo numeris: JMZBA135200121947
    Valstybinis numeris: GBC386
    Dėmesio! Ši transporto priemonė (ar jos agregatas) yra IEŠKOMA. Duomenys įtraukti į Ieškomų transporto priemonių registrą!
    Paieškos iniciatorius: Kauno AVPK Kauno r. PK

  8. Galetu nepatingeti ir viena kita toki nepateikianti patyrineti. paskui nubausti uz klaidingu parodymu davima berods iki 3 metu. baigtusi nezinojimai ir dengimai.

  9. Gal galima būtų sužinoti, kokią įrangą tamsta naudojat filmavimui?
    Po panašaus įvykio pradedu galvoti apie tai, kaip apie must_have…

  10. >miegapel Says:
    September 24th, 2012 at 8:19 am

    Galetu nepatingeti ir viena kita toki nepateikianti patyrineti….

    O kam? Dėl mažaverčių nuostolių daryt brangius tyrimus? Čia kaip su tuo “nuvoktu” 15 centų vertės maišelių teko vest teismą ir iš biūdžeto krapštyt kelis šimtus litų ) ?

    Tokiais atvejais draudėjai atitinkamai didina jaunuolių ar jaunuoliams skolinamų, ir mažaverčių mašinų rizikas ir atitinkamai didina jų draudimo įmokas … Kadangi už šustriakų mašinų draudimus moka šustriakų tėvialiai tai bent toks karminis teisingumas vyksta 🙂 .

  11. vakar atsiėmiau automobilį. Kiek mačiau servisas nuo draudimo nusirašė kiek daugiau nei 3500Lt.

    auto

    Remontavo keitimo būdu: bamperis, dangtis, štanga, galinė panelė, bagažinės dugnas. Va tiek to reikalo…

  12. Kosminio erdvėlaivio kosminės ir kainos 😀 Asmeniškai man 5-6 kartos civic’ai žymiai gražesni, gaila tik, kad pasiutusiai rūdyja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *