Monetizavimas :)

Tikriausiai visus nervuoja tas arklys per visą ekraną… deja taip reikia. Šie interneto (brain dump) puslapiai neatsiperka, o štaip būtent tas arklys ir tie negyvi ir palūže puslapiai būtent atperka visus interneto palaikymo kaštus (domeinai, vienas kitas harwarinis patobulinimas) ir dar lieka dolieriu visokiom nesamonėm. Kad ir tam kobo readeriui. Nenuvertinkit arkliuko… 🙂

kobo ebook e-ink reader

Jei savo internetiniam gyvenime kur ir pareklamuotumėt mano puslapius, gal ir arkliuką galima kaip nors ir nubraukti nuo ekrano…

14 replies on “Monetizavimas :)”

  1. Reklamuojam, blė, kai tik proga pasitaiko.

    Tai ką, tamstelę gal pradės elektrinės knygos domint? 😉 PFAF ten visokie… jei ką, rašykite laiškus.

  2. Va idejau nuoroda pas save (kastytis.eu/nuorodos/), tik abejoju, kad mano puslapi ziuri tie kam chipai vietoj smegenu, arba silikonas vietoj raumenu (neturejau omenyje krutu inplantu).
    O siaip prikolnas tas arkliukas visai ji cia tinka…mielas…gerutis….ir vienaragis

  3. O, tik dabar supratau, tas arklys čia ne šiaip, o tai link’as…
    O šiaip koks čia kobo, kaip nuotaikos apie jį? Turiu tabą ir ****** jis mane, sunkus, greit miršta ir tolko nėra HD IPS… Bet tada žadėjau tabą kur kitur naudot kai pirkau, o išėjo tik knygom skaityt naudingas. Tai dabojuos ir sau skaityklės su E-Ink, ale pirma tą tabą parduot reikia. Bet vsitiek pasiciekavysiu. Ti kaip tas Kobo, nesuerzino dar?

  4. Aš norėjau pabandyti paprasta e-ink, be pašvietimo. Deja jis tikrai mažai kontrastingas. Tik neaišku ar čia maniškis šūdinas papuolė (pirktas nukainuotas), ar čia visi tokie.
    Man labiau patiktu, kad jo procesorius nelagintu taip…

  5. Bijau, kad „visi tokie“. Net ir naujos skaityklės nėra labai tobulos. Turiu Kindle Paperwhite II ir Kindle 4, tai be pašvietimo nelabai ką atskiriu nuo Kindle 4, nors PPI ir didesnis. Tiesa, Kindle nuo 4 versijos turi dalinį ekrano pervertimą, tai po kokio trečio puslapio Kindle 4 labai smarkiai užsiteršdavo, ko su Paperwhite II jau nepastebiu. Veikimo sparta irgi liuks. Sako, kad naujasis Voyage dar geresnis, bet dar nečiupinėjau. Su Kindle džiugina tas, kad galima lietuviškas knygas kompe suskiemenuoti ir tada tekstas gražiai perkeliamas į kitą eilutę.

    Kiek teko žaisti su Nook, Kobo ir Sony skaityklėmis, tai nedžiugino. Na, Nook buvo smagu tas, kad visai normalus androidas viduje ir pasihakinus galima ir appsus susimest, ir šiaip gyvenimą pasigražint. Bet čia klausimas, ar to reikia. Man skaityklė yra skaitymui, na, dar kartasi pawikipedinu su ja.

    Aš biškį religingai skelbiu, kad yra Kindle ir yra visas kitas šlamštas 😀 Na, bet čia niekas neįsižeiskite, į racionalumą netaikau. Labiausiai tenkina Kindlų kaina iš Amerikės ir ekranų kokybė. Ai, dar labai džiugina, kad galima susimapinti realius popierinės knygos puslapius ir matyt skaityklėje, kiek „puslapių“ perskaityta. Man locationai ar kilosimboliai kol kas dar nelabai nusako knygos „storį“.

  6. Sauliau, koks ten tos Nook modelis, kuri su normaliu androidu buvo? Ar čia visos tokios?

  7. Visi nookai su Androidu. Aš bandžiau paprastą touch screen ir Nook Glo prieš trejus metus. „Normalus” Androidas reiškia, kad jį reikia hakint, rootint, sudėt minimal gapps ir dar įkišt specialią ekrano „knopkę”, kuri į launcherį numeta. Tada jau galima pradėt sklaidytis, kad ir skaitymo programą pasikeist ar kokį knygų sinchronizavimą su nuosavu cloudu pasidaryt. Na, kaip jau fantazija neša. Bet ekranas tam tikrai lėtas, o pernelyg spalvingus appsus sunkoka naudoti.

  8. Ant 24 colių ekrano arkliukas visai netrukdo. Galima sakyti, šio puslapio išskirtinis simbolis 🙂

  9. O, geras! Aš šitą pdf dokumentą specialiai dariau, kad pasekti dokumento išplitimą internete.Tai antras dokumentas. Kitas (pirmas), kiek labiau specifinis- vienos detalės datasheetas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *