Anglija… ir vėl

buvom, matėm ir aplankėm. Papuolėm ant metro streiko…

Be ne apie tai, o apie bet ką…

kelione i anglija
Vieni fotkina švento Povilo bažnyčia, aš fotkinu prožektorius kurie apšviečia tą bažnyčią.

kelione i anglija
Minotauro grafitis (netoli Globe teatro)

kelione i anglija
Anglijoje man patinka jų lieto metalo naudojimas. Dar patinka visokie spygliai ant tvorų- ir niekas nekruša smegenų dėl to, kad koks debilas narkomanas pasileis žarnas lipdamas per tvorą.

kelione i anglija
Dar vienas angliškas atributas- apsauginis stulpelis. Pasirodo jis geležinis tik išorėje, viduje jis pilnas betono. Apgavikai.

kelione i anglija
Va čia matosi grandinės kurios saugoja iškritusius žmones. Nes jei jau daplaukei iki kranto, tai nelabai ir išlipsi, o štai už leciūgo gali prisikabinti ir lauki pagalbos. Apačioje kanalizacijos išvadai su klapanais. Kai kurie liukai veikiantys… kaip ten pas juos su ekologija?

kelione i anglija
Aš galiu pasigirti, kad vaikščiojau Temzės dugnu. Va prie kojų guli nerudijančio plieno medvaržtis. Dar radau kokio 19a angliško porceliano šukių ir kogero dar senesnio stiklinio buteliuko šukę. Beja, toks šliaužiotojas buvau ne vienas, kiti vaikščiojo su metalo detektoriais. Vieta tokia gera, nes pas juos žymiai didesnis paveldas nei Marijos žemėje.

kelione i anglija
Šitas užrašas kažkodėl mane trigdo. Matyt man neįprasta gramatika ir laikai. Čia jau komentuoti turi kas nors labiau anglų kalboje patyręs. Mano pasamonė sako, kad čia gal reikėtu “Forgot something?”. Nes aš nenoriu ką nors užmiršti dabar, bet gal jau kažką užmiršau? BBŽ.

kelione i anglija
O toks amerikonizmas biesina. Nu taip, iš karšto krano bėga karštas vanduo. Beja šis lipukas buvo prie termostatinio maišytuvo, kuris neleidžia karštesnio nei 50 laipsnių vandens išleisti…

One reply

  1. “Forget something?” Cia is esmes uzuomarsu klausia “Pamirsti kanors?” T.y. Ar vos ne kiekviena karta pamirsti kazka? 🙂 Kvailai atrodo is tiesu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *