Windows X: kaip?

Kodėl taip, ir kaip padaryti, kad tai nesigautu? Tą pačią vietą atidarant per skirtingas puses keičiasi dešinio klavišo meniu. Kaip padaryti, kad veiktu kad ir “play with media player”? Patarimai, kad tai galima daryti kitais metodais nedomina. Tokius patarimus duoda durni amerikonai obuolių forumuose. Aš klausiu konkrečiai 🙂

windows 10 problem

windows 10 problem

7 replies on “Windows X: kaip?”

  1. Mane nuosirdziai stebina kad tu is vis dar su windowsais vargsti. Ne durna ofiso sekretore gi esi, greit linux perkastum ir vargo nematytum.

  2. Nu, o manęs nestebina. Naudoju ir linux desktopą ir linux serverius. Ir windows desktopus ir windows serverius. Kol ant linuxo neatsiras photošopo-premiere-korelio tipo softas, kuris veiks taip kaip veikia ant windozės, tol tikrai nepasikeis.
    Ir jau senai nėra to religinio fanatizmo ala “linux da best”. Normaliai dirbant atsiranda momentų, kai linuxai, windowsai ir ypač obuoliai žiauriai užknisa.

  3. nežinau dėl winows X suderinamumo bet senesnėse versijose meniu konfiguruojamas per registrus.

    [buvo linkas į howtogeek -Admin.]

  4. Nu tai aišku, kad per registry daug kas redaguojasi 🙂 Esmė tame, kad tai tas pats folderis, tik vienu metu einama kaip į diską- failus, ir ten viskas veikia. O kai eini per userio šortkutą- neveikia. Čia panašiai, kaip linuxe:
    /home/useris ir ~useris
    abu variantai rodo tą pačią vietą. Tačiau matyt windowsai masto kitaip 🙂

    Beja, čia Windows 10, 64 bitų. Sukasi ant šrotinio HP Compaq 8710w, šitas kaip ir kiti bankiniai kompai turi ID kortelių skaitytuvą. Ir gerai padarytas- jau spėjo nukristi nuo šaldytuvo, išdubasino skylę grindyse, o pats kompas veikia.

  5. Klausimas biški ne į temą, dėl šrotinių kompų – ar neteko kur užmatyti kokio mini X86 kompiuteriuko, kad šiek tiek pavežtų XP embedded? Turima 70X100X30 mm (SECO Qseven + carier board) pasprogo, o dėžutė, kur viskas turi tilpti, labai maža…

  6. Uoga – nea, na bent jau aš nežinau, kaip paleisti ant jos XP embedded be emuliacijos ir nevisišku vėžlio greičiu. O reikalinga pilna kompiuterio vidurių sistema, su LAN, USB (minimum 2) ir VGA bei LVDS jungtimis. Iš bėdos galima būtų prikombinuot VGA>LVDS plokštę nuo kokio LCD. Korpusas su liečiamu ekranu (USB kontroleris lietimui) talpintų max 120X110X35 mm, na gal 150X115X40 apipjausčius viską. Diskui vietos yra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *