Ausys namordnikui

Darbe turime “full face” respiratorius su elektrinio ventiliatoriaus pumpuojamu oru. Tai totalus overkill. Turim ir paprastus cheminius 3M respiratorius su “bajonet” filtrais. Anie irgi biški overkill. O paprastas ansnukis (skudurinė, medicininė kaukė) ilgai panešiojus žiauriai pjauna per ausis. Pas 3M respiratorių gana ergonomiškai padaryta- viena guma eina aplink galvą žemiau ausies, o viršutinė dalis turi svorio paskirstytoją ir stabilizatorių. panašus reikalas reikalingas ir medicininiai kaukei. Tačiau matyti modeliai man pasirodė per siauri ir turėtu slysti.

Šis variantas vos telpa į mano 3D printerį ir beveik kopija nuo 3M respiratoriaus. Žiedas galėtu būti ir didesnis. Jis turi būti lankstus.

3d printed face mask holder to save your ears

Dowloadinti 3D modelį, stl ir aml formate.

One reply

  1. Na 3M paprastas respiratorius gal ir overkill, bet komforto prasme nepalyginamai geriau nei su vienkartine… Ne tik dėl ausų. Su respiratorium ne taip karšta ir akiniai nerasoja. Tiek, kad guminio garso izoliacija geresnė tai triukšmingoje aplinkoje prireikus kalbėti garsiai yra vargas. Telefonu irgi nekažką…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *