Ouch! ir užsimiršimo rekordas

Vienas reikalas tai čia:
dantys X-ray
6-7-8

Ėmė ir iškrito plastiko gabaliukas. Teko vėl naudoti UV kietėjančia dervą ir visokius “šmirgelius”. Tai tiek iš serijos “ouch”.

O dėl užsimiršimo rekordo… Automobilio techninė apžiūra rugpjūčio pabaigoje. Tik kad dėl visokių Covid ar šiaip dėl kažko, negavau priminimo. Pasirodo, kad apžiūra jau negalioja… tadada… vienerius metus ir 3 dienas. Va čia tai rekordas. (Baudų nebuvo). Dabar galioja. 🙂
Ir tai ne kokis vasarinis automobilis kuris kartai naudojamas. Tai automobilis kuris kiekvieną dieną važiuoja.

10 replies on “Ouch! ir užsimiršimo rekordas”

  1. gaila, bet buna baudos uz tai ir is paskos ateina
    o as sugebejau per anksti praeit, paziurejes i praeito atlikimo data, o ne galiojimo 😀

  2. Nori pasakyt metus važinėjai Kaune ir nepataikei nė ant vieno numerius skenuojančio radaro? Nepravažiavai nė vieno numerius skenuojančio ekipažo? kažkoks stebuklas.

  3. sveiknu su normaliom šaknim:)))…. dainavo liaudies trauktines ir vyrus vadino silpnaja lytim ir žadėjo nieko bendro su vyrais tadien:))) dantistė su sesele neturėt….kai as 2- 3x nualpau lupant/ skaldant panasiu saknu ilgumo protinį, o as po puses valandos duotos atsichiuhinimui, passate važiuodamas iš žalgirio dar spjaudziau danties gabalus….. po pusmecio man regitra duoda laikinus mokamus leidimus i servisa is serviso i technikine tam tikram rajone tam tikram laikui( praknisu technikine pavasary užsvajojes..)….. , jei papuolus po kamera (kad ir stacionaria) bus bauda

  4. Mano maršrutas aplenkia daugelį radarų. Policija tikrai kelis kartus važiavo iš paskos. VMI svetainėje skolų nėra.
    Manau kad dėl covid buvo kažkoks moratoriumas nes kurį laiką neveikė tos paslaugos. O gal aš spinduliuoju gerumo aurą.
    Bendradarbis irgi pravažinėjo gal 9 mėnesius be apžiūros. Ir jis važiavo ir tarpmiestiniais maršrutais- į Vilnių ir ktus miestus. Baudų nebuvo.

  5. matyt vel kazka pakeite, pries kelis metus pasibaigus draudimui sustabdydavo leidima dalyvauti eisme, kas nera isregistravimas, bet laiska vistiek atsiusdavo

  6. Seniau tikrai reikėdavo kad sueitu abi sąlygos. Apspėkit iš 5 kartų kas buvo gavęs tokį laišką 🙂
    Dabar jei praeini techninę apžiūrą ARBA susimoki draudimą, reiškia, kad automobilis kažkam dar reikalingas ir nėra apleistas/utilizuotas/parduotas Ukrainiečiams.

  7. pasiseke 🙂 as pavasari irgi kazkaip negavau priminimo, tai buvau sustabdytas po ~savaites pasibaigus ir apmokestintas gal 20eur..

  8. Tėvui panašiai buvo, gavo į šoną (nekaltas) ir kadangi kaltininkas pradėjo nesutikti, tai iškvietus policajus jis sužinojo, kad technikinis jau pusmeti negalioja 🙂
    O važinėjosi Kretinga-Palanga-Klaipėda, taip pat ir pro tuos numerių skaitymo kameras kurios visi sako, kad skaito tech apžiūra, tai nei vienos baudos apart tos kuria jau per avarija ipremijavo taip ir neatkeliavo. Avarija ~2018 tai manau, kad baudų papildomų už ta technikinę taip ir nebeatkeliavo.
    Sekasi kai kuriems 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *