Maxima Gaidelis

O viskas prasidėjo taip prabangiai: “30 metų”, “gimtadienių gimtadienis”, “melionas prizų”. O poto pasidarė “3000 gaidelių” 🙂

Va ir man pasisekė… gal.
maxima gaidelis

Aš kai nelabai žiūrau reklamas, netgi toje info-kasoje sudvejojau kai gavau gaidelį. O poto šyptelėjau ir net gal pusę valandos masčiau apie maksimos marketologus. Tačiau gal žmonėm patinka gauti koki reklaminį lipduką, gaidelį- svarbu dykai.

Liko dar viena paslaptis- pakalikai. Ar jie visi vienodos formos? Ką su jais daryti? Nors vienas proanūkis tai griebė juos, bet tėvai atkalbėjo- matyt stengiasi atriboti nuo to gėrio ir auklėti vaikus.

🙂

P.S. įtariu, kad ten man pardavė negerą silkę vietinio ruošimo. Nes žolines praleidau garbindamas baltojo porceliano dievus.

4 replies on “Maxima Gaidelis”

  1. Nuo Norfos saltibarksciu irgi tas pats buvo, tryda paleido. Bet grazino pinigus migom, nesigincije. Reikia ziureti perkant ar neissiputes saltibarksciu dangtelis 🙂 Siaip gerai nemokamas zarnyno valymas:) pinigus atgauni sklandziai ir gali eiti kitur maisto ieskoti, laime bandyti

  2. Dėl silkių tai visai būna nuzulytos nenaudojant meilės. Skalautos ,plautos, sūdytos sandėliuose surudiję…lmt reikia viskas su valgom ir viduriais net didelėse skarbose . Pasaka!

  3. apšiktas mi pro su dirbtine klaviatūra:)))) tik db matau ką parašiau,– rekomenduoju silkutę imti su galva ir viduriais( jie valgomi ,-pieniai ir ikrai) neKEISTAS SUTAPIMAS,—-10X SKANIAU IR NIEKADA NEPAPULSI ANT SURŪDIJUSIŲ senienų. –būna atskirai arba senovinėse didelese ,,silkinėse” skarbonkėse imk riebiausią silkę ji liux),- lupasi skūrelė, nupjaunama galva, darinėjas nugarkaulis su kauliukais sunkoka bet priprasi, bus laiminga šeima .. neimk ..polufabrikatų!!!(arba palyginimui paimk lygiagrečiai kokiu paruoštų vici, juozo ar pan, ir savo paruoštų,– niekada to šlamšto daugiau neimsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *