Inductotherm WTF?

Kas nežino, Inductotherm tai “mercedesas” tarp metalo lydymo krosnių… Bet visdėlto:
GUI
Lydant metalą reikia keisti galią. Negana to, kad “UP” ir “DOWN” mygtukai flegmatiškai reaguoja, tai atspėkit kur galios procentai? Galios kW tai matosi, bet jie biški kinta nuo situacijos. O kiek nustatyta?

GUI
Va čia… 29% 🙂

Be ja matot raudoną pranešimą “UNIT HIGH TEMP”? Tai čia aš sugebėjau užkaitinti sistemą iki erroro kuris neatsistato! Net atšaldžius, klaida išliko. Net biški supanikavau, nes krosnelė kaip nauja Tesla kainuoja.
Pasirodo softas nekontroliuoja ventiliatorių veikimo ir taip pat nekontroliuoja temperatūros kaip kitose krosnelėse. Tik suveikus termoapsaugai, suveikia termojungiklis ir nutraukia grandinę. Poto reikia ieškoti žarnose kuris iškalė ir mechaniškai atstatyti. Šakės. Kita krosnelė, kokių 30 metų senumo buvo gudresnė.

3 replies on “Inductotherm WTF?”

  1. Pažiūrėjus į vartotojo interfeisą, kyla noras perfrazuoti marksizmo klasikus: “Debilizmo šmėkla klajoja po Europą (ir ne tik…)”

  2. Taigi cia Delta electronic HMI , standartine automatikos panele, kurioje softas proporcingai flegmina nuo inputo lauku kiekio. Gerai kad dar ne dinaminiai piesinukai 🙂 piguva zodziu. Keista, kad merso lygio irangoje ideta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *