Irwin Unibit laiptuotas grąžtas

Prireikė daryti skylutes skardoje. Tokioje kaip ATX/AT maitblokių korpusai. Per Discovery Channel prisižiūrėjau kaip gražiai gręžioja skylutes su laiptuotu grąžtu. Įsigijau ir aš tokį. Kadangi labai tingėjau važiuoti į parduotuvę ir dar biški gripavau, tai nusipirkau per ebay. Kainavo man 7$ su atsiuntimu. Nelabai didelis dydis ir dar priedo ne metrinis. Nusipirksim ir metrinį, bet jau galima daryti eksperimentus.

Irwin Unibit

Naujienų grupėje sakė, kad neįmanoma daryti apvalias skylutes. Nu pirmoji, mažiausia skylutė biški kreivoka, bet kitos visai geros. Tik nereikia labai spausti ir apsukos turi priderintos prie metalo- kad nezulintu o pjautu metalą.

Irwin Unibit skylutės
Čia skylutės ATX maitblokio korpuse.

Gal geros gavosi todėl, kad čia ne kinietiškas grąžtelis o “made in USA”? Originalus Irwin Unibit?

10 replies on “Irwin Unibit laiptuotas grąžtas”

  1. Gal gali papasat kaip ten vyksta siuntimas per ta e-bay,per kiek laiko atsiuncia,kiek kainuoja pats atsiuntimas,ar reikia dar kazkokius mokescius moket nuo prekes ir kaip vyksta apmokejimas,kokia kortele reik turet ir pan..?

  2. siaip kiek esu bandes pakopinius graztus, tai IRWIN Unibit zingsniniai graztai geriausiai pasirode: greiciausias grezimas, lygiausios skyles, ilgas tarnavimas… Tikrai pasiteisina nors ir 270lt kainuoja 🙂

  3. yra tu graztu skylems…bent jau vilniuje :}
    firmai esu nupirkes viena toki.. uz 60Lt kazkur berods, tai “inzinierius” labai patenkintas, nes su graztu daryti skyles labai jau sunku :]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *