Bevielis daiktas

Tarp gelžgalių buvo atrastas keistas įrenginys kuris atrodė kai padėklo ir prožektoriaus hibridas. Bet išardžius viduje buvo rasta PCMCIA bevielio tinklo kortelė, kažkoks kontroleriukas, o padėklas tai wlan antena.

wireless

Wireless LAN PC Card, Simple mobility NL-2511CD Plus EXT2 (High Power (23dbm) Conexant/Intersil PC Short Card-NL-2511CD)
Kontroleris su Axis Comunications procesorium, be jokių pavadinimų. Ant lipduko tik MAC adresas. LAN lizdelis ir maitblokis. Trys šviesos diodai: power, lan ir wireless.

Kita plokštė tai maitinimo šaltinis ir PCMCIA adapteris.

wireless

Antena pagaminta žydijoje: MARS Antennas & RF Systems Ltd.
MA-WA24-1X PM

Gal kas susidūrėt su šiuo prietaisu?

4 replies on “Bevielis daiktas”

  1. Čia Balnetos tiektos (galbūt ir gamintos) 802.11b standarto stotelės. Pasižymi tuo, kad duoda 200 mW signalą :] (nepriklausomai nuo to kokia lokalė nustatyta).

    As tokių administravau nemazai. Bet neatsimenu, kad būciau ismetes kokią. Jei galėtum apziūrėti ar nera kokių nors ženklinimų: numeriukų pavadinimu ir pan. buciau dekingas :]

    Beje softas tose stotelese yra linux kazkox ir gana nestabilus bei kreivokas. Pas mane buvo uzsuktas skriptukas kiekviena nakti jas perkraunantis…

    Vienzo geriausia tos kruvos dalis yra “padeklas”.

  2. Tai jūs turite man siusti numeriukus (serijinius, mac ir t.t.) nes net dvi skirtingos įmonės bando įrodyti kad tai jų turtas 🙂

    Šiaip tik galiu pasakyti, kad daiktas atkeliavo legaliais keliais, tiesiai iš įmonės.

  3. suprantu 🙂 paprasčiausiai kai jų yra pusšimtis ir kitokių dar daugiau tai sunkoka suinventorizuoti. būtent dėl to, kad jos genda. Vežiotos jos iš vienos vietos į kita ir pan. sunku tvarka ivesti.

    o visu turimu mac arba serijiniu taip pat nesiusiu gi :]

    na tiek to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *