Dirbtuvės

Persikėlėm iš to nelemto smirdančio pusrusio į Petrašiūnų rajono civilinės saugos viršininko kabinetą. Senasis savininkas per revoliuciją tepė slides, patalpos prastovėjo tuščios, o dabar įsikraustė blogo autorius. Nuo civilinės saugos viršininko liko visa dokumentacija, sieninė spinta su knygom, keletas vimpelų su tarybine simbolika ir keletas anspaudų… 🙂

Dabar dirbtuvės atrodo maždaug taip:

Dirbtuves
Mano stalas- spec užsakymas 180cm ilgio, 120 pločio (jei teisingai atsimenu, pamenu, kad baldininkai stebėjosi kam reikalingas tokio dydžio stalas.). Keletas senų kompiuterių, monitorių, stacionarus prailgintuvas kuris jau užpildytas ir šiaip visoks šlamštas…

Toliau bus daugiau nuotraukų, todėl spauskit šią nuorodą:

Dirbtuves
Super lemputė. Tai Osram metal halidinė lemputė HQI-TS, 150W. Metaliniam korpuse, su apsauginiu stiklu. Šviečia į lubas, nes tiesioginis spindulys akina. Taip pat matome nuostabias lubas iš kurių kažkodėl nukrito keli gabalai tinko.

Dirbtuves
DVR, kompas ir Logitech subwooferis kuris atlieka tumbos funkcija (gaila išmesti, nėra garsiakalbio). Taip pat senovinis garso generatorius kuris naudojamas kaip pasilipėjimo kūbas, kai reikia pasiekti kokią aukštesnę lentyna. Beja generatorius veikiantis.

Dirbtuves
Bevielio ir vielinio tinklo dėžutė: dėžė nuo signalizacijos, maitblokis ir akumas irgi nuo singalizacijos- jei ir dings elektra, internetas bus!

Dirbtuves
UPSų pasienis- stovi įvairūs veikiantys ir neveikiantys UPSai. Bei kitoks šlamštas. Taip pat pagrindinis elektros šildytuvas #1.

Dirbtuves
Kitas rakursas: geros pasiskolintos kopečios, 42″ ir 60″ šildytuvai. Dvi špulės laidų ir elektroninių šiukšlių kalnas. Tie telikai yra donorai- jie tikrai niekam tikę, todėl negalvokit, kad čia didelis lobis. Paprasčiausiai 30 ir 75kg hi-tech šiukšlių… 🙂
Beja 60-colinukas pakabintas ant sienos naudojant monitorių RGB kabelius. Įdomu kada tas monikas nukris ant žemės…

10 replies on “Dirbtuvės”

  1. Bam’ui- niekaip neateina “berniukai” surinkti šiukšles. Jau trečią savaite prašau kad išvežtu. O valytoja ikiša snapą ir vėl pabėga- atsisakė valyti kol gulės tas kalnas geležių. Beja nelabai yra laiko čia tvarkytis- darbo metu negaliu čia atslinkti ir užsiiminėti tvarka.
    Ričardui Š- šiaip esu admin’as, elektrikas ir atstovas “ryšiams su reklamos agentūrom”. Visa šita elektronika nesusijusi su pagrindiniu darbu.

  2. Jo, stalas neblogas, tik kojas reikėjo metalines daryti, tada patogiau kabelius ir visa kita pakišti. Kai aš savo stalus (turiu tokius du) 1.80×1.00 ir antstalius 1.80×0.40 užsakinėjau, baldininkai irgi kreivai į mane žiūrėjo 🙂

  3. Tomui: Va, kas būna, kai žmonės elektrą tiesiai iš atominės jama 😉 Tuoj naktį žalsvai švytėti ims.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *