Su Naujais Metais!

Kažkaip vėl tenka visus sveikinti su Naujais metais. Nors nelabai mėgstu sveikinti, bet tenka… Taigi, sveikinu visus blogo skaitytojus su naujas 2014 metais, linkių visokių gerybių, kad išsipildytu visos fantazijos (netgi iškreiptos erotinės), kad karšti lituokliai nekritinėtu ant kelių, kad iš elektronikos neišlakstytu magiškas mėlynas dūmelis. Dar kaip koks senolis palinkėsiu visiems sveikatos, laimės, gerybių ir fantazijos.

Happy New Year RGB LED vabolis savel
Čia toks meniškas gerybinis paveiksliukas- vidus apšviestas kiniškais RGB šviesos diodais. Bet srovės tiek ėda, kad standartinis Liion pirštelis per kelias paras ištuštėja.

Pagal kiniškus kalendorius, kažkur už mėnesio ir dviejų bus irgi nauji metai. Ir ižengs pas mus nauji guminio arklio metai.
Rubber Horse Mask- two models found in the internet.
Čia dviejų skirtingų modelių guminiai arkliai kabo ant kabyklos.

5 replies on “Su Naujais Metais!”

  1. Na viena kauke tai dar suprantu, bet dvi tai jau link fetiso traukia 😉

    Sekmingu metu kuryboje, aciu uz originalu bloga !

  2. Nu rudosios beveik neįmanoma naudoti, todėl buvo ieškotas kitas modelis, su trumpesniu snukiu. Tačiau ir baltos “ergonomika” visiškai bloga…
    O šiaip arkliai man patinka, poto šunys trumpaplaukiai, poto gal katės… nu ir kiti gyvūnai.

  3. Levai, taip pat su naujais kūrybiškais metais! 🙂

    Jeigu netinka kaukės, tai kaip visada teks pasidaryti viską pačiam, norint padaryti gerai 😀 Gal sulauksim įrašo tavo tinklaraštyje kaip pasidaryti tokią kaukę.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *