Biamba! Pražiopsojau!

Aš tikrai pražiopsojau! Nu vot asilas. Ir skaitytojai geri velniai, nepriminė! Tai reikėjo rašyti gegužės 15 dieną! Tada šiems www suėjo… 10 metų!
Rašyti šį blogą mane paskatino mano sunėnas “Henkas” ir tai, kad mano darbdavys pradėjo naują biznį susijusi su elektronikos šlamštu. Viena iš pirmųjų iliustracijų buvo apie vaškinį printerį:
Phaser Wax printer
Aš ji tada prikėliau iš mirusių, investavau į dažus.

Ir dar, kad atsirado keletas laisvų internetinių resursų ir serverių. Šie puslapiai visada sukosi ir dabar sukasi ant second-hand hardwarės ir stovi numesti nešildomam sandėliukyje. Nors per tą laiką pasikeitė ne vienas kompas ir Debian operacinė pasikeitė iš esmės kelis kartus. Tačiau viskas šiaip taip veikia. Per tą laiką byrėjo diskai du kartus (tfu tfu, tik sisteminiai), sproginėjo motininės ir maitblokio kondikai. Išsipūtė 3kW APC upso akumai (bliamba kokie jie brangūs) ir vieną karta buvau nulaužtas. Beja tai ne pirmas internetis projektas, yra-buvo toks www.savel.org, tas ten išviso senobinis, deja visiškai neišliko informacijos, gal kokiuose CD ar senam kompe. Pats domeinas rodos pirktas 2000 metais… apmokėtas iki 2024 metų, tai gal rodo, kad nežadu mesti interneto. O štai su internetu susipažinau dar praeitam amžiuje ir mano pirmas www buvo adresu www.omnitel.net/savel … waybackmachine sako, kad 1999 metais tuose puslapiuose parašyta “3 years on the net”, o copyrighte pirmas skaičius 1996.

Per šiuos laikus pakeičiau kelias mašinas ir nei vienos darbovietės. Nors darbovietės kito 🙂 T.y. aš nesikeičiu, keičiasi UABai. Firmos baliuose aš esu seniausiai dirbantis darbuotojas. Gal tik pagrindinis bosas ilgiau dirbo 😛

Dabar galima ir susigraudinti. O vertingas dovanas vežkite į Kauną. Poto jau rasit.

7 replies on “Biamba! Pražiopsojau!”

  1. Hepi berzdei tu ju….hepi berzdei to ju….Hepppiiii berzdei dyr…..Levo Savel….hepi….ir t.t + praziopsojimo terminas…..ir ilgu metu buti tamstos puslapiams Skynet’o ar tai Genysis pirmtake internete…..

  2. Nu nieko čia nuostabaus 😀 Per dešimt metų dar ir ne tokie dalykai gali pasimiršti 😀

    Linkiausi linksėjimai ir lauksim kartu dvidešimtmečio.

  3. Dėkui kad esi !
    rašyk apie “šlamšta”, rashyk apie savo projektus, rašyk apie bileka, viskas labai įdomu !
    reguliariai skaitau tave nuo neatmenamų laikų

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *