Spalis? Jau baigėsi?

Netikėtai ėmė ir pasibaigė mėnesis. Jis buvo toks nelaimingas, nes mano šuo po ilgos ligos numiro. Nedidelis giminės pasitarimas baigėsi greitai ir namie atsirado sumažinta kopija. Iš esmės šuo reikalingas pensiinio amžiaus žmogui, kad neužsisėdėtu prie televizoriaus ir nedepresuotu.

spalis baigesi - naujas augintinis

Iš darbų… Atnešė remontuoti medicininį- kosmetinį lazerį. Iš esmės tas pats 700mm CO2 lazeris tik gražiam korpuse. Kol kas nustatytas gedimas:
spalis baigesi
Aukštos įtampos transformatorius švietė geltona šviesa. Tai tik pradinė diagnozė, nes gal ir lygintuvas blogas, o gal ir pati lazerio lempa. Manau bus atskiras straipsnis apie tai.

Iš kitų darbų:
spalis baigesi
Mažiukas kambariukas fazendoje baigtas. Dabar jame šilta, šviesu ir jauku. Galima užkrauti visokiais prietaisais ir padaryti betvarką.

Kitas mikro darbelis:
spalis baigesi
Tai D klasės garso stiprintuvas.

spalis baigesi
Tačiau tai ne konstravimas, o tik gatavų modulių surinkimas. Korpusas unifikuotas nuo kažkokios ryšių įrangos. Maitinblokiai- impulsiniai su pasyviu aušinimu, irgi iš telekomunikacinės įrangos. Patys garso stiprintuvai iš aliekspreso. SpeakON jungtys iš vietinės parduotuvės. Tereikia tik išdrožti priekinę panelę ir stiprintuvas galės pradėti savo tarnybą- foninės muzikos grojima viešbučio foje.
Čia kokybės per daug nereikia, nors tie kiniški moduliai visai gerai skambą. Esmė tame, kad stiprus galingumo perviršis, todėl sistema tikrai ilgai gros.

One reply

  1. Esu pasidares vonioje muzika is internetinio radijo. Raspberry + kazkoks tipo audiofilinis DAC is aliexpress + stiprintuvas is ten pat ant TA2020 ir maitblokiu keletas irgi is ten pat.. Raspberyje suleistas volumio. Nezinau kokie stipriakai pas tave, bet TA2020 skamba tikrai puikiai (va toks: https://www.youtube.com/watch?v=35u8ONp3vN0 ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *