Philips PM 3233

Nu va, negalima man duoti vakarais eBay ir interneto…
Philips PM 3233
Blaškiausi po eBay ir galvojau, kad man reikia analoginio oscilografo su XY režimu. Pačio paprasčiausio. Netgi kažką radau darbe su mažyčiuku ekraniuku. Bet man labai nepatinka rusiška technika. O aukcione visada galima pabandyti…

Philips PM 3233
Šiaip aš jį ėmiau už vieną eurą, bet kažkoks niekšas irgi norėjo nusipirkti. Teko mestelti rezervus (po stalu visada galima rasti centų) ir pajamiau aš šitą daiGtą.

Poto tik dašuto, kad tai 1980 metų technika ir ji bus didelė ir sunki. Taigi- 10€ už siuntimą Vokietijoje…

Philips PM 3233
Ir apie 23€ (buvo dar kita prekė) už pristatymus į Marijos žemę.

Ar pajamčiau čia, Kaune, už 35.18€ dvispindulinį osciloskopą/oscilografą? Nežinau. Bet vis tiek vakarais reikia smaukytis po eBay aukcionus.

P.S.ohne Netzteil” tai biški neteisybė. Apačioje durelės atsidaro ir ten guli tas “netsteilas” su šuko kištuku. Reikėjo tik apversti agregatą.

3 replies on “Philips PM 3233”

  1. Ir aš labai mėgsu apsipirkti taip pat. Iš Vokietijos nuolat siunčiuosi viską nuo 60`ujų rozečių, šviestuvų, vintažinės ir modernios naudotos elektronikos iki mažesnių baldų ar kilimų ir keisčiausių dalykų, kurių čia tiesiog nėra arba kainos tokios, kad niekada nepirktum. Jokio kiniško š iš senukų, jokios tarybinės elektronikos, jokių lietuviškų parduotuvių su 40 dienų pristatymo terminais.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *