Bluetooth

Šios dienos aukos- Logitech Bluetooth ausinės. Papuolė 3 modeliai. Pas daugelį ausinių defektas standartinis, netgi aprašytas Logitecho interneto puslaiuose- dėl debilnos konstrukcijos, vartotojai pasuka mikrofoną aplink ir nutraukia laidelius jungiančius mikrofoną su elektronika. Visa bėda tame, kad ausinės nėra ardomos ir užklijuotos klijais. Kiek bandyta su Nokia telefonu, ausinės veikia. Su kompu kažkodėl nesusišnekėjo- įrenginį mato, bet nemato to įrenginio “servisų” t.y. nėra nei mikrofo, nei ausinės “device” tarp “audio device” sąrašo. Logitechas nutyli kaip spręsti problemą, o didysis internetas kažką vebleną apie Widcomm draiverius. Pabandėm- nepavyko. Gal mano USB-Bluetooth adapteris nuo Microsoft firmelės kažko neperduoda…

Viduje ausinių nieko gero…

bluetooth

Kitoje PCB plokštės pusėje priklijuotas Ličio akumuliatorius ir kontaktėliai.

Pats pagrindinis elementas ausinėje- CSR semiconductors procesorius-audio įrenginys-bluetooth viename korpuse. Dešinioji (išdidinta) plokštė turi kažką panašaus į ekrano užuomazgą, bet vėliau inžinieriai nusprendė kad neverta ją dėti.

bluetooth

Kitos detalės tai tik šlamštas skirtas sustiprinti audio signalą ir kairėje schemoje- Liion batarkės krovimo kontroleris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *