Chip Sharing

Tokia mintis kilo… Yra prigrobtu detalyčių naujų. Man jų nelabai reikia visų, todėl ir dalinuosi su kitais. Jei kartais reikia nedidelio kiekio iš sąrašo, tai galvokit kaip pasiimti Kaune už dyką ar šiaip bet kokią padėką. Pasirinkimas nėra labai didelis ir gali būti netikslus. Nes niekas labai stropiai nesuinventarizavo. Ir šiaip, detalių yra daugiau, todėl gal po truputi duombazė padidės.

Nuoroda į Chip Sharing duombazę.

Feel free to browse.

Ir papildymas: tai pagalba hobiui. Ir prašymai tipo “paimsiu viską” arba “du maišai kondikų ir ilgas sąrašas detalių” nenagrinėjami. Jei norėčiau atiduoti viską, tą padaryčiau per daug neviešindamas.

Todėl jei ko reikia, prašom prisistatyti, papasakoti apie savo projektą ir šiaip kokį motyvacinį laišką parašykit.

Jei neatsakau į laišką arba vėluoju su detalėm ar atsakymu- nepykit ir parašykit laišką dar, nes gal užmiršau.

2 replies on “Chip Sharing”

  1. kaikas kaip ir tiktu mano samadielkoms, bet neaishku kur “motyvacini” laishka siust 🙂 nors lasihka siuschiau ne del detaliu, o kad susipazhint, daug metu reguliariai pazhiuriu tavo bloga, visai idomu buna paskaityt, o elektronika savo malonumui uzhsiimachiu nera taip daug.

  2. Nu kažkur buvo nuorodos. Nededu visur emailų adresų nes spamas eina tonomis. Ir tikrai ne mėlynų tablečių. Eina spamas rašytas žmonių- kinai siūlo detales, PCB gamyba ar net aplamai ko nors gamybą. Eina Lietuviškas spamas ir panašiai…

    Todėl kontaktamas yra: kromelis (at) ir šių puslapių domeinas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *