Čipų sakot trūkumas?

Vienas geras žmogus pranešė, kad atvežė biruolių. Bet kažkaip nebuvo laiko- darbai prispaudė. Po kelių dienų nuėjau ir pamačiau likučius….

stm32f103
Net širdelę užspaudė…

stm32f103
STM32F103VBT6: Medium-density performance line ARM ® -based 32-bit MCU with 128 KB Flash, USB, CAN, 7 timers, 2 ADCs, 9 com. interfaces. 20KB RAM.

Čia biruoliai, matosi, kad kojelės biški kreivos. Dabar reikia projektuoti universalią PCB. Jei kam reikia, galiu semtelėti. Tikiuosi geri ir nepadirbti.

24 replies on “Čipų sakot trūkumas?”

  1. Greičiausiai su jais viskas gerai tiesiog įmonės nemato reikalo cackintis su kreivomis kojomis ir pan. Įmonėje kurioje teko dirbti išmesdavo netgi neišpakuotus nes tiesiog vietą užima. O kitam plokščių rinkimui vėl per naują perka.

  2. Yra visokių iškreiptų perdavimo metodų, tokios dėžutės prie parduotuvių stovi ir tarp jų yra lėtas tarpdimensinis ryšis. Tačiau reikia kompensuoti dėžučių darbą ir pakavimą.

  3. Na ka, palauksiu, tikiuosi bus galimybe isigyti kartu su Tavo universalia PCB, nes kitu atveju greiciausiai taip cipai ir liktu nepanaudoti.

  4. Sveiki, jei planuotumėt perleisti kartu su universalia plokšte tai tikrai paimčiau 🙂 Kitu atveju, kaip kolega minėjo, matyt neprieitų rankos…

  5. Sumečiau privalomas detales:
    PCB

    Kažkaip nykiai atrodo ant 10x10cm plokštės. Ar tilptu ant mažesnės? Jei 4 sluoksnių tai tikrai 🙂 Kaina panaši. Biški neaišku. Gal ant didelės, bet šalia pridėti kokių nors kitokių detalių? RS232/RS485/CAN draiverius? SPI ROM? O gal daryti 5×10?

  6. Labas rytas,

    Įkišiu ir aš savo komentarą – kai darau kokias universalias plokštes, bandymams ar projektavimams, ir lieka vietos – ją užpildau skylėm. Ta prasme litavimui ant tos universalios plokštės, tai gaunasi toks nedidelis breadboard’ukas vietoje. Arba jei ne skylės, tada SMD litavimo vietos, kokiam aštuonkojui ar panašiai. Tai ir aš keletą paimsiu, panaudotinas dalykas :). Tuoj į kromelį parašysiu…

  7. Turiu pasitikrinti kas liko kaime. Kaune violetinių neturiu.
    Šiaip turiu baltų, fabrikinių su LCD ir kažkur perdarytos PCB, tikrai yra CAN businių fabrikinių

    Violetinių, baltų ir LCD žalių sulituotu neturiu. Bet turiu čipų. Prilituoti nebenoriu, nes jau sunkokai matau ir nebejaučiu malonumo lituojant 🙂

    Purpurinių daug panaudojau su VGT čipais, o baltos su minimaliu pataisymu su STM32F4.

    Pagrindinė bėda- aš susitvarkiau savo šiukšlyną (beveik) ir turiu dabar ieškoti, kur čipai padėti.

  8. O kuo skirias balta nuo violetinės ? Man menkam reikalui reik, rfid paskaitymui ir informacijos parsinimui, parodymui. Iš kiniečio ilgai plauks,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *