ATMEGA USB 17 (Proteus)

Jei nenorite lituoti mano konstrukciją, bet norit pakritikuoti ar patobulinti softą, siūlau nusikrauti Proteus programą (ISIS, http://www.labcenter.co.uk ) ir išbandyti kas ir kaip. Didžioji dalis softo veikia ir nieko nereikia keisti. Deja nėra nei USB, nei FM75 mikroschemos, nei akseleratoriaus modelio. Termodaviklis ant I2C kažkos yra, bet reikės pakeisti bazinį adresą programoje. Accelerometro modelį gal kas nors sukurs. Bet va USB emuliacija nelabai galima, nes dar reikėtu emuliuoti ir klientinį kompiuterį ir priedo, reikėtų labai jau galingo kompo.

Proteus

O štai čia pati schema Proteus ISIS formate: Zip archyvas.

9 replies on “ATMEGA USB 17 (Proteus)”

  1. kur kur, projektų aprašymuose. Čia tik schema nupaišyta. O visi failai (deja, ne visur hex, reikės susikompiliuoti) rpikabinti prie atitinkamų projektų.

  2. O gal žinai schemų simuliavimo softo kuriam galima būtų (tarkim) padaryti schemą su uC ir tam pačiam virtualiam uC nusiųsti kodą ir matyti kaip realiu laiku veikia viskas? Aišku norėtųsi, kad dar būtų galimybė simuliuoti usb portą, t.y. numeti simuliatoriuje usb porto modulį ir realiam kompe gauni simuliuotą ir gali siuntinėti bitus į simuliuotą portą ir tai atsispindėtų schemos simuliavime, beje, gerai būtų kad veiktų ant linux ar unix sistemų, aišku, sakyk viską kas ir ant win veikia :] Ačiū.

  3. Šitas paminėtas proteus sugeba simuliuoti uC ir jam gali siusti kodą. Šiaip šitas straipsniukas ir yra apie tai…

    O dėl USB ir dar tikriausiai realiam laike? Ogogo. Čia labai galingo kompo reikės. Tikrai nežinau tokio softo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *