Smulkus raganizmas

Vietinio raganaujančio personalo užsakymu pagaminau štai tokį raganavimo atributą. Pagrindinis faktorius- gera karma ir jokių blogų minčių gaminant. Kad nepasikrautu bloga energija. 🙂 Drožimo metu pirštu nenusimušiau, nesusipjausčiau ir dirbau galvodamas tiktai teigiamus dalykus.

varinis žiedas

Varinio žiedo ruošinys- kažkoks pamažintas procesoriaus kūleris. Techniniai galutinio gaminio parametrai: išorinis diametras (Lituwininkams- skresmuo): 23.7 mm, vidinis diametras: 19.6 – 19.4 mm (čia jau mano technikos netobulumas. Šiaip ragana užsakė ~19mm, bet biški didesnis manau praeis). Aukštis- 14.6mm. Svoris- apie 18 gramų. Čia pagal tokias nelabai tikslias svarstykles. Teorinis skaičiavimas rodo, kad žiedo tūris yra apie 2.0805 cm3, teorinis vario svoris- 18.6g.

varinis ziedas
Čia matosi mano padarytas defektas. Biški nuslydo ir įsibrežė. Manau raganavimo metu šis efektas užsišlifuos.

varinis ziedas
Čia blogoji pusė. Čia teko nupjauti metalo pjūkleliu, tai nelabai gražiai nusidrožė. O atgal statyti į griebtuvą nesinorėjo. Todėl biški čia nelygiai.

Ko tik nepadarysi, kad nenužiūrėtu bloga akim. 😉
Gal kas paaiškins kokia čia slapta magija kur naudojamas varinis žiedas? Būtent gryno vario, o ne kokios bronzos.

15 replies on “Smulkus raganizmas”

  1. gal gryno vario, kad poto pazaliuotu ant raganos ilgai neplauto pirsto. 😀

    o pats dirbinys, tai toi nuotraukoi kur ant pirsto, labai graziai blizga, tikrai vykes gavosi. tik del kampu astrumo idomu. ir gal slifuot kokiam ballmille su smeliu ir nedideliais saratukais reikejo.

  2. Kokiam nors siluminiam varikliukui. Maziau tiketina labai imantriam oro arba vandens filtrui

  3. “ligoniui” dėl piršto žaliavimo tai nežinau. O dėl ballmill, tai klausimas. Gali “susimušti” plokštumos. O ir neturiu tokio prietaiso. Manau padės kantrybė ir neturėjimas ką veikti. Va sėdžiu prie kompo, žiūriu visokias nesamones ir šlifuoju.

    varinio žiedo poliravimas
    Su tuo žaliu poliroliu čia. Паста ГОИ?

    O Dovydui… čia tikrai žiedas maunamas ant piršto.

  4. Varis pasižymi neblogomis baktericidinėmis savybėmis (po sidabro). Be to kai kas naudoja senoviškas varines monetas galvos skausmui malšinti. Tai tikra- ne fantastika. Kas netiki geria tabletes saujomis …

  5. Na, pabandysiu aš išreikšti savo “kompetetingą” nuomonę 😀
    Buvo toks laikas, kai dirbau su HV įtampa, ir dar srovės nekuklios būdavo… Tai po vieno tokio driokstelėjimo, kai po 10 min atsibudau nenutuokiantis kur randuosi ir kas nutiko, net pamačiau tik didelį žaibą 🙂 , sugalvoja pabūt mitų griovėju. Kažkaip mano durnas protas sugalvojo, kad jei save įžeminti – HV tau nepakenks 😀 Nu ir ką, pasidariau abiems rankoms ant riešų užspaudžiamus varines apyrankes, jas pajungiau per storą laidą prie žemęs(ne kokios dišovos, o pagal visus standartus) ir prisiliečiau prie 220V 🙂 Praktiškai nieko stiriai nepakratė 🙂 Tik gal kiek ranka patirpo ilgiau(sekunde ar dvi) palaikius 😀 Aišku, toliau dirbau atsargiai, su plonos odos pirštinėmis kai galėdavau, bet jei kas ir nuslysdavo – nebebūdavo taip baisu(keisčiausia, kad kai pasidariau juos, tikriausiai nė karto ir neprisiliečiau – išvada: kai žinai, kad esi saugus atsipalaiduoji ir tada rankos ne taip dreba, nedarai klaidų, nes nedirba taip stipriai smegenai 🙂 Veikia raumenų atmintis). Tik gaila, kad tinkamą įžeminimą ne taip lengva rasti…

    Daugiau durnų minčių neturiu 😀

  6. To Ba1tuks Ira man buve kad pamirsti prietaisa isjungt issiardai ir netgi sutvarkai surenki ir nori ijungt paziuret ar veikia ir op ziuri kad jis pajungtas 😀 Bet ira buve atveju kad ir nutrenkia kai neapsiziuri taigi cia tavo taisykle nevisada pasiteisina.

  7. as ten turejau omeny, kad ziedas pazaliuotu, o ne pirstas. rodytu kiek laiko nejudinamas – tiek atsidavus ragana savo raganystem.

  8. Pažaliuos tas žiedas kaip laisvės statula amerikėje, bet kai bus ilgai nenaudojamas t.y koroduos 😛

    Beje, jei su nažofke pjovei, tai reikėjo paimti smulkaus švitrinio gabaliuką ir pataisyti 🙂

    Visa kita okultizmas 🙂

  9. (biški paredagavau ejs komentarą, nes vien tik linkas labai neinformartyvu. Admin)
    Vytautas Kernagis dainos Laumės Vaikas žodžiai

    Teksto autorius: Onė Baliukonytė
    Muzikos autorius: V. Kernagis
    Čiūčia liūlia laumės vaiką
    Kreivą šleivą ir kuprotą.
    Skamba seno vario žiedas
    Laumės vaikui dovanotas
    Vėjy grūdintas ir kaltas.
    Laumės vaikas kaltas… kaltas
    Kad nešoka
    nedainuoja
    Kad nemiklios kreivos kojos.
    Laumė močia tūžta pyksta
    Ir už stalo nesodina.
    Viską žino – tik nežino
    Kad sparnai jos vaikui dygsta.
    Kad išskris jis vieną naktį
    Rudenį
    prieš patį lietų.
    Vidury didžiulės aikštės
    Žmonės ras varinį žiedą…

    http://www.dainos.net/lt/lyrics/vytautas-kernagis-laumes-vaikas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *