Su naujais, 2016 metais!

Sveikinu blogo skaitytojus su naujais metais. Linkiu visokių gerybių- nuo sėkmingo litavimo, naujų video plokščių iki skaitytojų ar jų anūkų sveikatos gerumo. Čia taip, kad apriepti didesnį skaitytojų ratą. Nes kartais tenka susipažinti ir susitikti su kai kuriais mano webblogo skaitytojais ar gauti informacijos iš trečiųjų šalių, ir taip jau papuola, kad skaitytojai gali turėti bet kokį amžių. Dėkui visiems skaitytojams už palaikymą, komentarus, kritiką ir net dovanas.
Praeitais metais blogas biški pasilpnėjo dėl visokiausių problemų nesusijusiu su elektronika, bet stengsiuos ateinančius metus kiek pagyvinti. Tačiau labai prašau skaitytojų pageneruoti mintis apie ką aš labiau turėčiau rašyti, nes laikas bėga ir kuo toliau tuo dažniau kartais pasijaučiu piktu mizantropu… 🙂 Beto, dėl visiško išsiblaškymo kartais aš nepastebiu kas skaitytojams aktualu ir svabu. Nes kai kurios temos man visiškai neįdomios gal tik todėl, kad aš į jas visiškai nepatekau? Todėl drasiai rašykite savo nuomonę- aš kaip kiekvienas “laikodročeris” laukiu teigiamų atsiliepimų… 😛

naujametines svastikines plytos
Čia šiaip, tokios svastikinės plytos. Nuotrauka skolinta iš plačiojo interneto.

Kad straipsniukas būtų indomesnis, pridedu keletą filmukų:


Čia paprastas ir ekologiškas, saugus, gyvuliukus čėdijantis varnų vaikymo metodas. Tikrai kam nors pravers.

7 replies on “Su naujais, 2016 metais!”

  1. Su Naujaisiai visus čia besilankančius. Palyginus, aš neseniai atradau šį tinklapiuką ir dabar esu pastovus jo lankytojas (tik nepastovus komentatorius :)). Nežinau net kaip čia trumpiau parašyt, kodė čia man patinka užsukt. Man tinka ir stilius, šeimininko paprastumas, (bet ne prastumas), idėjų gausa ir dar kažkas, ko nemoku trumpai parašyt. Ačiū už varnų vaikyklę, dabar jau nereikia su plaktuku belst į medį :). Linkiu neapleist šio nelengvo darbo. Ačiū ir sėkmės.

  2. Aš tai siūlyčiau nepataikauti masėms ir nerašyti vien dėl rašymo. Tegu žinutės būna retesnės, bet kokybiškesnės. Rašyk apie tai, kas Tau pačiam įdomu, tada ir kitiems skaityti įdomiau. Nes “vandenėlio pilstymo iš tuščio į kiaurą” internete ir taip apstu.

  3. Skaitau taip, aukso pagaliukai yra gerai, bet geri metai dar geriau. Tad linkiu, kad metai blizgetu, kaip tas pagaliukas. Sekme kiltu kaip to varnos. O plytos su svastikom, ar be, kad butu namui pastatyti, o ne kaimynui i langus. Su 2016!!!

  4. Ir tamstą su naujais. Man labiausiai patinka ne konkrečios temos, o pateikimo stilius beigi kažko naujo sužinojimas. Tad tiek elektroninės, tiek cheminės, tiek bile kokios rašliavos man tinka ir patinka.

    Tiesa, rašiau porą laiškų į kromelio meilą, bet nebuvo atsako, sakau, gal į kokį spam folderį nupuolė? 😐

  5. Su Naujais visus!:)
    Man įdomu, ar tamsta neplanuojat lįsti į kokius nors RF’inius reikalus? Čia apskritai, pradedant HAM’iškais dalykais, RC modeliais, baigiant gal kokiais tai ypač aukštais, o gal kaip tik ypač žemais dažniais. Žiūriu, kad čia visai kitas elektronikos pasaulis ta sritis.

  6. A ką rašei tą ir rašyk, visos temos geros 🙂 kūrybinės sėkmės šiais metais!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *