Jei gu taip, tai nafig

Yra tokie kompiuteriai automobiliuose:
kompas

Ir kogero, prie jų eina USB pirščiukai…
rusai

Ir jei tikrai jie naudojami kartu, tai nu ir nafig mūsų saugumas.

5 replies on “Jei gu taip, tai nafig”

  1. Kompas kaip kompas, tik man atrodo, kad labai lėtas kaip i7. Sukasi jame Windows 7, kogero domain variantas, su autorizacija tikriausiai per tuos pirštelius. Du diskai- SSD paleidimui ir mechaninis video registracijai. Video softo kažkaip neradau, nors video failas dar liko.
    Taip, tai pareigūnų automobilio video registravimo kompiuteris. Man nepatinka tie piršteliai.

  2. Įdomu kaip elgtųsi numerių atpažinimas tuose kompuose ir kelio kamerose, jei visą mašiną apklijuoti random skaičiais ir raidėm? Kameros iš viršaus tikriausiai pasigautų kažkokį derinį patogesniu kampu nuo kapoto ar stogo.

  3. Negaliu pasidalinti filmukais, bet matosi, kad sistema skaito visus užrašus. Daug filmukų, kur video sistema skaito reklamas ir užrašus “policija” ant pareigūnų. Taip pat skaito kelio ženklus. Manau skaito viską ir siunčia jau tekstiniam formate į “centriuką”. Beja skaito ir rusiškus numerius.

  4. Nežinau kaip policijos automobilyje, bet stacionariose kamerose atpažinimas vyksta pačioje kameroje. Kameros visą laiką nuskaitinėja kadrus ir ieško numerio požymių. Ką sugeba atpažinti kaip valst. nr, siunčia toliau, kitką išmeta, todėl asfaltui, gandrui arba “langų plovimas”-sui protokolo neformuoja, o greitį viršijus fūrai kurios vairuotojas prie lango dar pasidėjęs lentelę panašią į valstybinį numerį su užrašu “petras” gali suformuoti ir 2 protokolus. Bet čia nedidelė problema, nes “petras” su didele tikimybe vėliau prafiltruojamas. Sunkesnė užduotis kai greitį viršija autovežis, vežantis auto su tikru valstybiniu nr. Todėl proceso gale dar sėdi žmogus ir paklaksi kam siųst protokolą, o kam nesiųst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *